Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Edward & Bella

Av Sofie - 15 februari 2009 13:20

Hej på er!


Förlåt skulle lagt in ett kollage igår men det  hann jag inte ''/

Det har temat kärlek eftersom det var alla <3 dag igår och vad passa inte bättre än Edward och Bella love?

På kollaget finns det en lång text har ni svårt att se vad det står så står det:


''Sängen?'' frågade han igen.''Jag tycker om den.''
''Den behövs inte'', lyckades jag få fram.
Han drog mitt ansikte mot sitt igen och mina läppar  formade sig runt hans. Han rullade runt igen, långsamt den har gången,tills han hamnade ovanpå mig. Han var noga med att inte tynga mig med hans vikt, men jag kännde hans kalla marmorkropp pressas mot min. Hjärtat bultade så hårt att jag knappt hörde hans låga skratt.
''Tveksamt'', sa han. ''Detta skulle vara svårt i en en soffa.''
Hans iskalla tunga fladdrade lätt över mina läppar.
Det snurrade i huvudet- jag andades för fort, för ytligt.
''Har du ändrat dig?'' viskade jag.
Kanske hade han ångrat alla sina försiktighetsregler?
Kanske betydde den har sängen mer an jag hade trott? Hjärtat slog så hårt att det nästan gjorde ont medan jag väntade på hans svar.


Kolla på kollaget under inlägget :D


Ha en bra dag så ses vi kanske ikväll ;) <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Twilightlover

15 februari 2009 13:33

Skit fina bilder!
Har inte sett alla innan, skit kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se