Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Twilight as a Japanese anime?

Av Sofie - 18 mars 2009 06:59

Jag vet inte om detta är sant, men svaga rykten säger att Twilight kanske ska bli Japanskt "anime"

Vet inte om de kanske bara skojade lite om det eller om det faktiskt är sant.

Läs artikeln här :)


Fans of Twilight will be happy to hear that the vampire series may be adapted as an anime series in Japan, according to hints dropped by the cast and crew in commentaries on the film's March 21 DVD release.

Among its many bonus materials, the new DVD set features a commentary track by director Catherine Hardwicke and co-stars Kristen Stewart and Robert Pattinson.


During the final sequence of the film, in which Stewart's Bella and Pattinson's Edward Cullen discuss transforming her into a vampire so the two of them can be together forever, Pattinson notices that he looks different from previous scenes. "I look Asian in this scene," Pattinson says. "I do, I look like an anime character."

Hardwicke responds, "Hey, I think there's going to be an anime version of this in Japan. So you will be an anime character."


The trio goes on to discuss how cold the location was and how Stewart inadvertently smashed Pattinson's toes over the course of the night, so no information is yet available on whether Bella drives a pneumatic red motorcycle or whether the Cullens transform into a giant robot and fight off alien monsters from outer space. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se