Twilight  News

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Robert Pattinson Glamour

Av Sofie - 31 mars 2009 18:53

 Här kommer en intervju med Robert och intervjun kommer ifrån den spanska tidningen Glamour.


You’re right. That’s what I was going to ask you. Do you believe this story was tailor made for young girls?

Yes, it’s so weird and funny. Afte reading the books I’ve been asking myself why do women act like that, why do they behave like that, especially younger girls. They turn into freaks when it comes to boys. I like nomal girls who don’t pretend to be anything else.


How are you handling being the new It Boy, being in so many covers of magazines now all over the world?

I don’t mind, my character is so good and he deserves to be admired. From the moment I signed up for this I knew what I was getting myself into. Edward is a vampire, he’s not a hero like Superman, he’s a vampire in love who wants to be normal.


Do you get hit on by difficult women?

I’m crazy about independent women who don’t require too much attention.


Do you talk about love in [your journals]?

Actually, no. I’ve only been attracted to two women in my whole life.


Do you remember the first time you loved someone?

Yes. It’s weird to enjoy your first love, especially if the relationship lasts a long time. Our relationship was really beautiful, but we didn’t have an obsessive love like in the movie. Her presence in my life made me very happy for three years. Now it’s kind of hard to talk about it.


200903310917.jpg

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se