Twilight  News

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Fandango Robert intervju

Av Sofie - 30 april 2009 20:09

Hej på er :)


Hoppas ni har haft en bra dag idag, det har åter igen varit varmt och gott :)

Har äntligen städat klart mitt rum, min mamma sa att det inte var samma rum längre och att man inte kunde känna igen det längre.

Så illa var det väll inte innan jag städade :p ?!


Nu tänkte jag översätta en intervju Robert gjorde med Fandango :)


F. Är det svårare att spela en verklig person än att spela en påhittad person som Edward Cullen?

R. "Jag tycker nog det är typ samma sak att spela en verklig karaktär som en påhittad.

Det är samma typ av till härmning av någon.

Det är svårt att få den rätta stämningen, känslorna och utvecklingen som finns i boken, så jag gör inte exakt som det dtår i boken.


F. Ni har börjat filma New Moon, hur går det?

R .Det intressanta med denna filmen är att min karaktär finns i Bellas huvud.

Den är baserad på minnen och mardrömmar, Bella tror att det visar sig när hon är arg.

Jag tvingas göra några riktigt läskiga saker, med andra ord Bella är rädd för sina hallucinationer.

Denna filmen är verkligen anorlunda mot Twilight, jag tror många kommer att bli rädda av detta.

Det var svårt att hitta ett sätt att göra Edward skrämmande. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se