Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Robert om piano

Av Sofie - 14 maj 2009 16:31

Hallo på er :)


Nu är jag hemma från skolan igen, snart ska jag jobba med min bild uppgift som ska handla om Christian Dior.

Hoppas ni med ha haften bra dag och nu kommer det lite Robert :)


Robert har nyligen berättat för Look Magazine att han för några år sedan jobbade på en pizzeria och spelade piano.

Han säger att det var något av det häftigaste han har gjort och det är något av det mest avkopplande han vet.


Han gillar att spela piano och gitarr med Jackson Rathbone.

Nikki och Kristen står för sången.

Ashley har nyligen erkännt att hon känner sig lite udda eftersom hon är den enda som inte spelar ett instrument.


Jag måste hålla med Robert, att spela piano är något som gör att man känner sig avkopplad och man kan få ut mycket känslor med piano.

Tycker lite synd om Ashley som känner sig udda ''/


P.S bilden jag la ut på Taylor igår kunde inte visas då men jag har fixat det nu så nu kan man se den :)

Klicka på Fan Art så kan ni se bilden, den är riktigt fin!


 
ANNONS
 
tina

tina

14 maj 2009 19:43

vad läskigt,jag har också gjort en bilduppgift med Christian Dior en gång!
Ash är ju cool på så många andra sett ;)

http://twilightsaga.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se