Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Ashley i L.A

Av Sofie - 17 maj 2009 09:30

Hej på er :)


Ashley är nu tillbaka i L.A (Fre.15 maj)och hon visade upp sig i en super fin röd klänning!

Håller ni inte med om att Ashley är vacker i allt?


Om Ashleys framgång säger hon "Det är otroligt! För någon att brinna för något så mycket och vara så passionerad för en karaktär det är fantastiskt".


De finns dom som tycker att Ashley är för lång för att spela Alice i Twilight och New Moon.

Till det säger Ashley "Oh yes. Men vet ni vad? Av allt jag hört och sett tycker jag att jag är lyckligt lottad.

I boken är Alice 5feet (1.52 m) och de är svårt att hitta någon som har den längden och det är en påhittad karaktär.

De hade säker önskat att ha en kortare tjej men jag är ju 5.5 feet (1.65m).

Är det det största klagomålet är jag nöjd.

Sen är det håret men det fixade dom med peruk, och det funkade bra."


Ashley Greene red dress bardot  
ANNONS
 
Görel

Görel

17 maj 2009 17:10

tjaffs om längd Dx jag är bara 165 cm Dx och Ashley är faktiskt som ja tänkte mig att hon skulle vara i boken Dx söt.

http://www.myfanart.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se