Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Chatta och Citat

Av Sofie - 17 maj 2009 22:04

Go kväll på er :)


Hoppas ni har haft en jätte bra söndag :)

Söndagen har varit jätte bra, kalas och allt, blogga har jag ju också hunnit göra :)

Jag chattade också med några av er läsare ikväll även om jag inte hade satt ut en chatt tid, men det var verkligen trevligt!

Jag tänkte ha en chatt torsdagen 28 maj mellan kl. 19-20 :)

Skulle det passa er?

Adda mig: mytwilight@live.se


Hoppas vi ses imon, för ni är så underbara!

Många kramar Bellz <33


Et litet citat kommer här, Bella kommer till Cullens hus :)

No coffins, no piled skulls in the corners; I don’t even think we have cobwebs… what a disappointment this must be for you.


I know that at some point, something I tell you or something you see is going to be too much. And then you’ll run away from me, screaming as you go. I won’t stop you. I want this to happen, because I want you to be safe. And yet, I want to be with you. The two desires are impossible to reconcile… /Edward 
ANNONS
 
christina

christina

18 maj 2009 16:18

Du var med i min chatt så jag hoppas att jag kan vara med i din.
Ska gymma på torsdag förmodligen men det går nog,ska skynda mig hem!
Kram Christina

http://twilightsaga.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se