Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Robert Pattsinson intervju Dossier

Av Sofie - 13 juni 2009 11:25

Hejsan :)


Här kommer en översatt artikel av mig från Metro med Robert Pattinson.


Du måste bli erbjuden en mängd av olika roller nu. Hur gör du dina val?

Jag bedömmer manuset. Jag är uppbokad för hela detta året. Jag har gjort de mest olika saker som du kan drömma om. Jag kan inte säga någonting om de delarna jag gör nu eftersom de inte är klara. Det som räknas är att jag gillar manuset.


Finns det sklillnader för att förbereda sig för att spela Edward?

Jag känner mycket väl karaktären. Jag är ett påhitt och ett spöke i Bellas fantasi. Jag spelar egentligen inte Edward. Jag spelar ett "stört" minne och det är riktigt konstigt. Jag försöker att spela honom så att Edward tror att sakerna kommer att faller sönder. Jag är väldigt nära ytan, han är osäker om allt.


Här får ni en snyggis bild på Robert från Dossier Magazine.

Kram på er :)200906120846.jpg


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se