Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Kristen Stewart intervju

Av Sofie - 14 juni 2009 10:17

Hejsvejs :)


Hittade en intervju med Kristen från Metro News, hoppas ni gillar intervjuer för att jag tänkte översätt aden till er ;)


Vilka förändringar är det i den andra filmen? Din karaktär Bella tar risker igen...


Tja, hon förlorar det som i grunden ligger i hennes strävan för att göra någonting i livet. Hon förlorar den hon älskar men även hennes livsplan, hon är så  ung och tvingas ta svåra beslut. Det är en förhärligas version av det värsta upplösningen du någonsin har gått igenom. Hon börjar i frågasätta allt. Du vet ingenting och sen sjunker du ner i mitten av ett iskallt hav.


Konstigt nog har vi en varm och god karatär som kan göra det lite ljusare för henne, det är verkligen pirrigt. Jacob är så perfekt för henne även om hon saknar den eldiga kärleken hon har för Edward och det är praktiskt taget ingen bra idé.

De måste lita på sig själva.


Ja, det var en lite deppig intervju och den var väldigt djup tycker jag.

Men nu ska vi inte deppa, det är ju sol här för en gångs skull :D

Kram här kommer den vackra Kristen ;)


200906111335.jpg


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se