Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Coldplay på New Moon soundtracket?

Av Sofie - 14 juni 2009 18:52

Hej :)


Jag ville bara berätta lite lösa rykten för er, jag vet inte säkert ännu om dom är sanna men jag skriver mer när jag vet sen.


Ryktet lyder att de funderar att ha med Coldplay på New Moon soundtracket, och att det kanske till och med ska vara låten The Scientist.

Jag ska leta mer och kommer sedan att uppdatera ryktet ;)

Bjuder på en liten New Moon video med låten ^^

Kramar<3


VIll ni att dom ska vara med eller inte? 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

14 juni 2009 20:46

Hejsan ;)
Fick en känsla av att sången skulle passa bra till en scen när dom sitter i bilen, inte för att dom gör det bara fick kännslan att låten passar till att fylla tystnaden i en bil :/ ?
Tycker nog att låten borde vara med på soundtracket :D
Kram på dig

 
Ingen bild

Marie

14 juni 2009 22:50

Den passar ganska bra till filmen, är kanske ingen som man direkt tänker 'Denna skulle passa bra i New Moon', men den passar. Så jag tycker den ska vara med. Och by the way, tack för en super blogg! :)
kramkram

 
Ingen bild

Anna

15 juni 2009 13:47

Hejsan! Jag har alltid älskat denna låt. Men nu när jag tänker på texten så tycker jag den passar skitbra. xD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se