Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

Svar på kommentar + Dagen

Av Sofie - 16 juni 2009 20:05

Hejsan på er :D


Första tisdagen på sommarlovet har det varit full fart på!

Började dagen med att blogga lite, sen kom min lillasyster hem från simmskolan och då blev det full fart.

Började med att göra frukost, sen spelade min lillasyster dator, städade och damsugade hela huset, lagade lunch, spelade pingis med min lillebror, hoppasde studsmatta med min lillasyster, fikade, var på biblioteket och sen tittade jag på två avsnitt av Desperate Housewives!

Som ni kanske förstår fullfart till 110%


Men nu tänkte jag svara på en kommentar ;)

Är de klara med inspelningarna till New moon nu?


Hej:D

Jo inspelningen av New Moon är klar, om jag inte har helt fel för mig avslutades den i Italien den 29 maj ;)

Nu återstår redigeringen, ihop klippningen mm!

Det tar tid att få allt rätt, hoppas att de inte stressar för det viktigaste är att det blir en riktig kanon film :D

Kram på dig!
 
ANNONS
 
Görel

Görel

16 juni 2009 20:55

Dom har lång tid på sig att bli färdiga

http://www.myfanart.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se