Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

Taylor Lautner på Fashion Designers Awards

Av Sofie - 18 juni 2009 08:40

Hesvejs ;)


I måndags var Taylor LautnerCouncil of Fashion Designers of America Awards, Taylor bar en svart Calvin Klein kostym och han såg riktigt ba ut.

Det var ett fans som fick komma riktigt nära honom och såhär säger hon:


"Jag var på Fashion Designers Awards i måndags natt, min vän jobbar på New York 1 och jag fick följa med.

Jag tog några kort medan min vän intervjuade honom, jag var helt överlycklig.

Mina knän skakade och han var så snygg när man såg honom på riktigt."


Ja här under kan ni se bilden, och jag håller med han såg bra ut :)

Vad tycker ni om Taylor?

Jag tycker att det är super bra att han fick vara kvar i rollen som Jacob!

Kram på er <3Taylor Lautner Suit Calvin Klein Red Carpet CFDA Fashion Awards  
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

18 juni 2009 15:22

Haha dick? ska det inte stå fick* :D
Aja, aa Taylor är super snygg och väldigt söt

 
Semlan

Semlan

21 juni 2009 10:05

Han är ju sjukt snygg... Ögongodis. Det blir jag och en tjejkompis som ska gå på bio när den kommer, sambofritt så man kan dreggla i lugn och ro.

http://semlansol.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se