Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

Jackson Rathbone om ny film "Girlfriend"

Av Sofie - 18 juni 2009 20:36

Hejsan!


Mtv har en intervju med Jackson Rathbone, de står lite om hans nya film Girlfriend ;)


" Jag ska faktiskt producera min första film i år och den ska heta Girlsfriend.

Regissören heter Justin Lerner, han var med på endel festivaler förra året med några små filmer."


Jackson kommer att producera filmen tillsammans med en av sina bandmedlemmar från 100 Monkeys.

Justin Lerner har gått på UCLA Film School och har mest gjort korta filmer som The Replacement Child.

Den visades på Telluride Film Festival, Los Angeles Film Festival och Windrider Forum under Sundance.


24-åringen ville inte ge oss några detaljer om filmens handling eller möjliga cast.

Han gör ett försäk på att bli trippel het i Hollywood, han producerar filmer, är med i Twilight och dess uppföljare och i kommande The Last Airbender, Jackson har också släppt ett album och flera färska singlar i år.

Det finns också rykten om att han och bandet kanske ska vara med på New Moon soundtracket.


"När jag vaknar varje dag tackar jag Gud för att jag får leva och för att jag får göra det jag gör, det är otroligt."/ Jackson


Måste säga att Jackson avslutade allt snyggt :)

The Last Airbender gick som tecknat program på Nickelodeon, min lillasyster tittade på det innan ^^

Kram på er <3


 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

18 juni 2009 22:12

Kollar du inte dina mail längre?
Kram Johanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se