Twilight News

Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Veckans Twilighter 19/6

Av Sofie - 19 juni 2009 20:29

Hejsan :D


Lottade ut Veckans Twilighter och vinnaren blev Görel :D

Vill ni också vara med i Vekcans Twilighter?

Klicka då här så ser ni vilka frågor ni ska svara på och sen skickar ni era svar till mytwilight@live.se ;) 


Här kommer Görels svar:

 • Vem är du?,
 • Jag är då Görel ;D


 • När började du läsa Twilight?
 • Jag började med att läsa twiligt när ja frågade min bibliotikarie om en bra seriebok ;D


 • Vilken bok i serien tycker du mest om? du kan också ha två om du inte kan bestämma dig.

 • Bästa boken är nog Breaking Dawn, Så länge vi båda andas  :D 

 • Vilken scen i New Moon ser du mest fram emot och varför?

  Scenen jag ser mest fram emot är nog när Alice och Jacob säger att Bella stinker :D 

   

  Vilken är din favorit?

  Alice/Rosalie

 • Alice

  Edward/Jacob

 • Edward

  Twilightboken/Twilightfilmen 

 • Twilightboken!

 • Anledning till att jag skulle bli veckans twilighter är nog inte så stor.
  Att bli det skulle nog ändå vara ett av de bästa!

  favorit citat : Jag snyftade fortfarande när han lade armarna om mig och jag lutade mig mot hans bröstkorg. "det här är botten"
  "Ja ..." Så luktade han på mitt hår. "Blä."
  "Vad?" Jag tittade upp och  såg att han rynkade näsan igen. "Varför gör alla sådär?Jag stinker inte!" han drog på munnen.

  "Jo, det gör du- du luktar om de. Usch för sött, äckligt sött. Och... isigt. Det svider i näsan."

  Kramar på er <3

   
  ANNONS
   
  Görel

  Görel

  19 juni 2009 21:03

  haha ja hoppas att den delen är med i filmen! :D

  Titta vilken bra namnsdags present jag fick nu :D Tack :D!

  http://www.myfanart.bloggagratis.se

   
  Ingen bild

  Emma

  20 juni 2009 20:11

  Nice Görel! gillar ditt val av citat. :D det är inte det typiska som man skulle tänkt på. :D är lite nyfiken på din ålder, gillar att veta hur tankegångarna är i olika åldrar. :) du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill! ha det bra och grattis till att bli veckans twilighter!

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

  Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

  Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

  Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

  Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

  Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

  Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

  Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

  Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

  Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

  Presentation

  Omröstning

  vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
   Twilight
   New Moon
   Eclipse
   kan inte välja, alla är lika bra :)

  Fråga mig

  94 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10
  11
  12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30
  <<< Juni 2009 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Tidigare år

  Följ bloggen

  Följ Twilight News med Blogkeen
  Följ Twilight News med Bloglovin'

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Gästbok

  esafe

  ESafe.se

  Gratis Bio

  Gratisbio.se

  Webfaktura

  Öresbud


  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se