Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Remember me, kyss scene

Av Sofie - 20 juni 2009 09:36

Hejsan på er :D


Har nu stigit upp och ätit lie frukost, här skiner solen just nu och jag hoppas det fortsätter så idag!

Igår var det nog den finaste midsommaren på flera år, det var sol i princip hela dagen :)

Hoppas ni andra också hade en fin midsommar!

Tack till alla som jag firade med och det var mysig att grilla kl. 12 på natten ^^ <3


Men nu blir det lite Robert Pattinson, igår la jag upp en bild på Robert och Emelie de Ravin när de var på stranden.

Jag visste inte då om detta bara var från filmen eller hur det var, vill tacka M hon tipsade om att detta var från inspelningen.

Hon länkade till OK! Magazine och såhä står det där:


Medan Emelie de Ravin gjorde miljarder av flickor avundsjuka när hon spelade in kyss scenen med Robert för filmen Remember me, vem kan då glömma den heta närkampen Robert filmade med Kristen för New Moon i Italien?


Vi frågade fans via vår Twitter och första frågan var, "Vad skulle du göra eller ge för att få byta plats med Emelie de Ravin?"


Våra resultat?

De flesta fansen skulle ge vad som helst eller allting för att få en kyss med deras favorit vampyr.

Här kommer några av de mest kreativa svaren:


"Hur mycket jag var tvungen att betala, är det värt det. Jag skulle ge upp mina kläder min elektronik min säng och allt annat."


 "Jag önskar att jag kunde bli hennes stunt dubbel och jag skulle arbeta gratis!"


Robert Pattinson Kissing Emille de Ravin Remember Me new York beach

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

20 juni 2009 11:49

Gud igår när jag såg de där bilderna fick jag hjärtklappningar, han är ju min

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se