Twilight  News

Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Veckans Twilighter 27/6

Av Sofie - 27 juni 2009 10:58

Hej!


Nu tänkte jag att det var dax att utse Veckans Twilighter och jag säger grattis till....Maritha :D

Vill ni också bli veckans Twilighter?

Klicka då här för att se vad ni ska göra.


Här kommer Marithas svar :D


  • Jag heter Maritha :)
  • Jag vet ärligt inte, ända sen jag började läsa har tiden bara runnit.
  • Hm, en svår fråga, men jag måste nog säga att mina favoriter är Twilight & breaking dawn. För i första boken så är det så mkt känslor så mkt nytt, så många fina beskrivningar. Och i slutet scenen md James när edward suger ut giftet, den är obeskrivbar. Och breaking dawn, den är nog en av mina favoriter för att man ser bröllopet så klart för sig, smekmånaden är så perfekt. Och sedan när dom väntar på volturi så är det nästan jobbigt, för det känns som om man själv väntar på något hemskt.
  • Den scen jag ser mest fram emot är nog Jacob i Vargform, hur han skiftar form. Och när edward försvinner. Jag tror verkligen Kirsten kan göra det perfekt, att hon kan meddela den smärta hon känner. Jag ryser bara jag tänker på det.


 
Jag måste nogh säga alice, för hon är så speciell, hennes gåva så unik.
Hm, edward, Jacob, edward, jacob... Det är verkligen jätte svårt att välja! Men dom är ju så olika. Jacob är den varma, mjuka, men ändå starka killen, som är mjuk och så innuti. Och edward, kall, vackrer, skimrande och onaturligt stark.. jag tror att om jag MÅSTE välja så blir det nog jacob, han vinner med ett halv poäng ;)
BOKEN! utan att tveka. När jag såg filmen kändes den så kort, det kändes som om dom inte riktigt fick med allt. Och på någott sett så ser det nästan ut som om de har ont eller något, så boken absolut!
 
 
Tja varför ska jag bli veckans twilighter? Jo, för att twilight är nästan som en del av mig. När jag läser känns det som om jag är med i varenda minut i böckerna. Ingenting kan störa mej, jag verkligen njuter av dom. Mina böcker är nästan utslitna, för vart jag än gär har jag oftast med mej en bok ifall jag skulle ha tråkigt ;D Så varför jag ska bli veckans twilighter är för att jag verkligen älskar twilight.
 
Kram Maritha :D

Tack till Maritha för hon var med, och jag måste säga att det var mycket bra svar :D


Kram på er <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se