Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

New Moon, Bellas klänning

Av Sofie - 13 juli 2009 09:18

Hejhej =)


Tycker ni om Bellas födelsedags klänning?

Finns bild under så ni kan se vad jag menar ;)


Skulle du vilja ha en sån?

Hehe det skulle jag vilja, jag gillar designen på den.

Men det finns ett litet problem, kostym designern Tish Monaghan har gjort Bellas klänning till något speciellt.


Nu tänker jag översätta en artikel från Entertainment Weekly.

Klänningen var menad att Alice skulle gett den till Bella, så jag ville att den skulle vara extra speciell, något i Alices stil.

Men för att Tish Monaghan skulle behålla Bella stilen fick Bella ha ett par sneakers.


Det var ingen lång artikel, men det är ju bättre än inget ^^

Nu kommer bilden, vad tycker ni om Bellas födelsedags klänning?

Kramar =)


 
ANNONS
 
Petra

Petra

14 juli 2009 12:53

Tycker den är jätte söt, inte sett hela än men ändå. Gillar färgen :)

http://www.brutan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se