Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

SVar på kommentar 19/7 ;)

Av Sofie - 19 juli 2009 10:10

Hejsan :)


Nu är det dags för att svara på en till kommentar ;)


Jag vet att detta kanske är en dum fråga... men jag läser bara två bloggar,din och en annan blogg som las ner,tror den heter twilightsaga.vad tyckte du om den ellr du tyckte dt var bra att den las ner?


Hello :)


Jag tycker att det var riktigt tråkigt att den la ner, hon som hade den var verkligen en väldigt trevlig tjej.

Det var jätte kul att läsa vad hon tyckte om olika saker och vi skrev ju inte alltid om samma saker heller så det kan ha varit bra för läsarna med tror jag, det inte jag skrev om skrev hon om och så vidare.

Det blir ju inte rikitgt samma saker man skriver om även om bloggarna hade samma ämne.

Så jag tycker det är tråkigt att hon la ner :(

Men jag hoppas att hon inte ångrar sig och det måste ha varit ett jätte sårt beslut att ta.

Men jag hoppas verkligen att hon har det bra!


Så det blev ett långt svar ^^

Ha en bra dag, kram :D
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se