Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Harry Potter and the Half Blood Prince Recension

Av Sofie - 19 juli 2009 22:16

Hallo :D


Hade ju lovat att recensera nya Harry Potter filmen så det kommer bli en liten kort recension nu ;)


Namn: Harry Potter and the Half-Blood Prince

Regissör: Davis Yates

Utgivningsår: 2009

Genre: Äventyr, mystik, fantasy och romatik

Längd: 153 min

Skådespelare: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint,Tom Felron mm.


Handling:

Denna filmen är baserad på J.K Rowlings sjätte och näst sista bok.

Denna Potter filmen hade den största öppningscenen jag har sett och jag var riktigt imponerad av specialeffekterna.

Mörkrets krafter har blivit allt starkare och de har också trängt sig in i mugglarvärlden.

I denna filmen får vi möta Proffessor Horace Slughorn och vi får veta många viktiga saker, vi får resa tillbaka i tiden och uppleva gamla minnen.

Harry och Dumbledore tvingas möta nya uppgifter och det blir en spännande resa med fantastiska specialeffekter.

Hogwart är nu inte lika säkert som det alltid har varit och det börjar finnas fiender inom de starka murarna.


Jag blir alltid lika imponerad av de fantastiska specialeffekterna, kan inte förstår hur de gör för att få det så bra!

Det är en bra story och jag har alltid gillat filmerna.

Det finns humor som man kan skratta åt, kärlek och action det har många av dom viktiga sakerna för en film ska lyckas.

Även om denna filmen var riktigt bra så vet jag inte säkert om jag tycker att det var den bästa?!

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker det.

Men det är helt klart en film värd att se ;D


Har ni sett den, vad tyckte ni?

Här kommer lite bilder Kramar <3


 

 


 


 
ANNONS
 
line

line

19 juli 2009 22:58

sv; jaa jag tyckte den var super! men jag blev dock lite sur.. de nbara slutade mitt i filmen liksom! och nu är det lååång tid tills nästa film.. men, den var verkligen värd pengarna!:D och jag håller med dig, det var mkt humor i den - och det gillade jag!:D
jaa, jag förstår det!:( ja men det är klart att jag fortsätter läsa när du kommer tillbaka:) hoppas du får det bra vart du nu än ska:p kram!

http://roadkillll.devote.se

 
Bettan

Bettan

20 juli 2009 06:04

Den filmen är inte alls så bra som man tror.
Jag hade alldeles för höga förväntningar och blev besviken.
Den är bra! Men besvikelsen fanns där..

http://Bettttan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hanna

15 december 2009 14:58

heej ja jag har sett filmen men jag tyckte inte att den var så bra som jag hade hoppas men specileffekterna är riktigt bra :) men jag tyckte att de hade missat det som de fångar i boken om harry potter och ginny weasley och om hermione granger och ron weaslet och hur alla de egentligen känner för varandra men jag tycket att det är en film som är värt att se men den är inte lika bra som boken. det tyckte jag iallafall att de andra filmerna va. jag hoppas verkligen att de sista flimerna blir bra :Dkramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se