Twilight  News

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Pre-Party Teen Choise Awards 2009

Av Sofie - 10 augusti 2009 17:24

Hejsvejs :D


Nu har jag varit ute och gått en promenad och innan var pianostämmaren här men det gick inte som det var tänkt.

Han kunde inte stämma pianot eftersom han inte visste hur man öppnade det, han sa att han aldrig hade sett ett sånt piano vi hade och att det var mycket speciellt :p

Så han får komma imon eftersom min pappa kunde öppna det sen ^^


Nu sitter jag här och fixar med min Ipod.

Jag hittade tre videos från Maximo Tv från Pre-Party för Teen Choise Awards.

De pratar med Justin Chon och Christian Serratos som spelar Erik och Angela i Twilight Saga.

Luta er tillbaka och titta ;)


Kram!


 
ANNONS
 
Jennilie

Jennilie

10 augusti 2009 18:30

Sv: Ja jag har fastnat för det lite grann nu, men man får se till att inte äta hur mycket som helst då eftersom man flashar magen :P haha.

Ha det bra du med.
Kram :)

http://dayswithjen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se