Twilight  News

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Citat och Påminnelse

Av Sofie - 11 augusti 2009 23:32

God Natt på er :)


Nu skriver jag detta inlägget för tredje gången eftersom internet har slutat fungera varje gång jag ska spara.

Jag hoppas att alla har haft en jätte bra dag, min dag har varit super och nu är mitt rum inte en röra längre ^^

Imon kommer det nog bli mer inlägg, men nu blir det ett citat av Bella ur New Moon-


If I develop this film, will you show up in the picture? /Bella


Om jag framkallar denna filmen, kommer du vara med på bilden? /Bella


Jag vill också tacka alla er som röstade på mig i Sommarbloggen, det var jätte snällt av er och jag uppskattar det jätte mycket :D


Här kommer en påminnelselista-


  • Chatten kommer att hållas måndagen den 17 augusti mellan kl. 19.00-20.00, adda mytwilight@live.se.

  • Följ bloggen med Blogvin, klicka på loggan i högerspalten.

  • 101 dagar till New Moon premiären den 20 november

Kram och sov gott <33 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se