Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Fake bild, Robert och Kristen

Av Sofie - 13 augusti 2009 13:25

Hejsan :)


Nu har jag varit och tatt en spruta så nu är jag hemma igen.

Det är ganska okej väder idag, funderar på att jag ska träna lite snart för det är ju viktigt att hålla sig hälsosam ^^

Lite senare idag hade jag tänkt att resencera en film med Cam Gigandet som heter Never Back Down.


Men först så vill jag bara lugna er som kanske nyligen har hittat en bild på Robert och Kristen när de håller hand.

Denna bilden är manipulerad och den är verkligen bra gjord för det ser äkta ut men observera att den är Manipulerad!

Kram <3


 
ANNONS
 
Mikaela

Mikaela

13 augusti 2009 13:38

Ja=) älskar o resa så kul och få lite tips o förslag! jo min jobbarkompis va i hong kong, hon kommer därifrån. !hon tipsade med!

http://www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se

 
AnnG

AnnG

13 augusti 2009 14:19

Ja, man ser ju att de photoshopat in Robs ansikte, eftersom han är mycket längre än så :) Det är säkert Kristens pojkvän på originalbilden :)

http://kastasand.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se