Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Ashley Greene intervju Canmag

Av Sofie - 19 augusti 2009 20:09

Hejsan :)


Hittade nyss en intervju med Ashley Greene från Canmag, så här kommer en översättning till er:


Ashley Greene tillbaka i New Moon

"Eftersom vi alla känner varandra så väl så är det en no-brainer", sa hon.

"Vi har en kemi så det är inte alls svårt, jag funderade på det innan, emn vi är så nära vänner och vi har ett stark relation till varandra.

Jag funderade på om det var lättare eller svårare att spela romantisk, men eftersom vi är trygga med varandra tror jag att det är lättare."


Det kanske blir svårare för Ashley när hon börjar jobba med Eclipse, men hon är inte riktigt där ännu.

"Jag fick manuset för tre dagar sen, så jag har inte haft så mycket tid att läsa igenom det.

Men jag ska snart, jag ska åka och jobba med min tränare och bolla ideér med henne.

Det är skönt eftersom vi spelar samma karaktärer så det är bara att jobba vidare med dom, så det jobbigaste är över och vi har alltid roligt."


Ashley är alltid så göad och positiv, me like hon är så härlig! :D

Tänk hon fick manuset för tre dagar sen och de har redan börjat med Eclipse, men antar att hon är snabb lärd ^^

Kram<3


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se