Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Kristen & Robert på msn

Av Sofie - 20 augusti 2009 19:51

Hejsan :D


Hittade en ny artikel från msn.se, det står återigen om Robert och Kristen, denna gången handlar det om att RObert pratar om att de inte är tillsammans.

Usch ja det kan inte vara lätt att vara känd, inget privatliv alls ''/ 


Robert Pattinson och Kristen Stewart – ihop eller inte? Skådishunken har i alla fall ett svar som han vill ska förmedlas offentligt.

Jag har ingen flickvän. Jag vet inte varför, säger han till Daily mirror.

— Man tror alltid att man ska få fler tjejer efter att man gjort en film men det händer aldrig. Man sitter där och typ: ”Jag är en stor filmstjärna och jag vill dejta lite modeller”, men jag vet inte varför det inte händer.

Den påstådda romansen med "Twilight"-kollegan vill han inte prata om, och det är tydligt att han försöker undvika ämnet så gott det går.

I L.A är de flesta kvinnor skådespelerskor och det har omedvetet gjort dem lite knäppa – inte för att det är någonting dåligt. Så fort jag blir tillfrågad om vem min favorit-kändiscrush är, så har jag ingen aning om vad jag ska svara.


Robert och Kristen - ihop eller inte?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se