Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Twiligth Saga Buss

Av Sofie - 21 augusti 2009 06:25

Hello :)


Tidigare i veckan visade jag en bild på en buss som hade motivet med New Moon.

Bussen är igentligen en gammal skolbuss som The Silvia Family köpte för att hon skulle kunna skjutsa sina 10 barn samtidigt.

Och när hon skulle måla om den så tänkte hon varför inte ta bilder från min favorit bok serie?


Här nere kan ni se två bilder det är de olika sidorna på bussen, vill ni se hur bussen ser ut innuti klicka då här http://thetwilightbus.blogspot.com/


Nu är det dags för frukost ;)

Hoppas alla har en bra dag och att ni kikar in lite senare för det är ju fredag idag och sen är det helg!

Många kramar till er fanastiska läsare <33


 
ANNONS
 
elle

elle

21 augusti 2009 18:06

tackar:)
jaa det kommer den verkligen!!
Trailen var som pricken över i:et på min födelsedag. Tack för det:D

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
elle

elle

21 augusti 2009 18:48

jaa det är gott, tack jag ska försöka.
Men vad jag låter tjurig...
Jag ska ha det roligt
ha det bra
kramisar elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se