Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

NY Bella Swan bild + citat

Av Sofie - 21 augusti 2009 22:46

God natt :)


Man känner att det har gått en vecka i skolan, det tar på en att stiga upp 20 i 6 varje dag, problemet är ju att man inte är trött på kvällen.

Typiskt mig, tro att man kan vara uppe sent och stiga upp tidigt :p

Det blir nog snart att krypa ner i sängen o kolla film eller nåt för jag blev nedröstad, ingen film det blev friidrotts vm.

Men dags för dagens citat:


I’m really glad Edward didn’t kill you. Everything’s so much more fun with you around. /Emmett


Emmett är så härlig! :D

Men hopppas ni sover gott, glöm inte tävlingen om New Moon armbandet, klicka här för att läsa regler.

En ny bild på Bella med, gillar den vad tycker ni om den?

Sleep tight all night, ses imon era fantastiska läsare <33
 
ANNONS
 
elle

elle

22 augusti 2009 09:37

jag tycker den blev jättebra, kristen blir verkligen bra på bild:)

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johanna

22 augusti 2009 16:44

Ja, hon blev fin ;)
Jag älskar Emmett, och jag tycker han och Jasper är roliga när jag läste i Breaking Dawn att dom garvade så mycket när Edward låssade strumpbandet (eller ngt) då började jag as garva :D

Big smile and hug

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se