Twilight  News

Alla inlägg den 9 september 2009

Av Sofie - 9 september 2009 15:55

Hejan allihopa :D


Nu var skolan slut för idag men tyvärr får den fortsätta här hemma, ska redovisa tyska, engelska och historie arbete imon.

Men efter det ser det ut att bli lungt igen!

Hoppas att alla har haft en bra dag, jag måste bara säga Älskar Vädret det är ju ungefär 26 grader varmt här!!

Kan det bli bättre?!


Jag hoppas inte att jag är tjatig nu, men ni vet att Death Cab har en låt på New Moon Soundtracket som heter Equinox.

Jag hittade nyss en liten sneak peak på låten, så kolla in den här under.

Skulle vara kul om ni kommenterade vad ni tyckte om smakprovet på låten ;D

Kramar Bellz Skrattande


Av Sofie - 9 september 2009 15:32

Hejhej!
Jag vill absolut inte vara taskig mot någon. Men jag fick en kommentar som sa att jag inte var lika bra i denna bloggen som när jag bloggade själv och att du skulle sluta läsa bloggen. Ja det är faktiskt upp till dig att göra det.

Jag tycker om att blogga här,tillsammans med Bellz och kommer fortsätta med det tills det att jag inte känner att jag vill längre eller av andra anledningar.

Men så länge jag tycker detta är kul och att det känns bra så tänker jag blogga.


Jag tål skit och kritik så ni vet det men när det gäller nått sånt-sluta följa bloggen-man behöver inte kommentera att man tänker sluta följa den och då med en-inte taskig-men onödig kommentar.


Kram
Christina

Av Sofie - 9 september 2009 06:13

God morgon på er :)


Måste börja med at skriva att det kanske inte blir så mycket inlägg för min del nu på morgonen, denna datorn är jätte konstig och internet stänger ner sig själv hela tiden.

Så jag har tur bara jag får iväg detta!


Vi tar och börjar med en bild från TwiCon.

Det är fem tjejer som är en grupp Twilight fans från Georgia, de har också fixat twilight inspirerade klänningar.

Kolla in klänningarna här under ;)

Kramar Bellz


Från vänster-höger, Breaking Dawn, Eclipse, Edwards kristall hjärta, New Moon och Twilight

Av Sofie - 9 september 2009 06:09

Hejhej!

Ni som läste min förra twilightblogg vet hur mycket jag älskar Jackson Rathbone! Almost as much as Robert Pattinson,men inte riktigt,haha!

Men iaf,därför blev jag toppenglad när jag hittade denna artikel ifrån Vancouver Sun,en tidning i Kanada med en intervju med just Jacks!

Jag har översatt, njut av läsningen :)


Det suger inte precis att vara vampyr just nu. Inte när du är Jackson Rathbone iallafall, du är bara 24 år och redan känd för din roll som en karismatisk blodsugare i den största tonårsfilmen på planeten.

Och när du inte är på set av de tre storsäljande filmerna du varit med i,får du vara en del av ett band. Ett rock-and-roll band. Men först,här är en intervju med vampyren.


Rathone föddes i Singapore och började sin karriär genom musikaler och teatrar i Texas och i Michigan. Han började agera professionellt när han var 17 år,och började med TV och filmindustri i Hollywood när han var 18.

På TV inkluderas roller i serier som "The O.C" och "Criminal Minds", och han spelade nyligen i M Night Shyamalans "The Last Airbender".

Men det är som den 166-åriga vampyren Jasper Hale i de första tre Twilightfilmerna—Twilight,släppt 2008, Vancouverinspelade New Moon,släpps 20 november, och Eclipse, som just nu spelas in i Vancouver—där Rathbone tjänat sin kändisstaus och sin största fanbas.


Han spelar en en armé major som när han är 20 år blir vampyr med en speciell kraft att kunna manipulera andras känslor. När han tröttnar på att smaska på människorna, vänder han om sitt liv och blir adpopterad in i Cullen-familjen, blir då en bror till Edward,den intensiva,drömlika vampyren som startar en öm Romeo och Julia kärlekssaga med den underbara mänskliga Bella Swan, de båda formar det som idag är den storsäljande romanen av Stephenie Meyer.

Även fast att Jasper verkligen vill skydda Bella, tappar han i New Moon sin självkontroll, ger efter för sin törst efter mänskligt blod och attackerar henne när hon skär sig på ett papper. För att skydda Bella lämnar Cullen familjen Forks, och i Eclipse återvänder Jasper för att lära vampyrerna och varulvarna försvarstekniker emot ettriga nyfödda vampyrer.


Rathbone minns att han gjorde audition för rollen fler än en gång,första gången för rollen som Edward Cullen,innan regissören Catherine Hardwicke erbjöd honom rollen som Jasper.

"Jag gjorde audition två eller tre månader innan inspelningen började. Och jag gick bara dit för studion var nära där jag bodde så jag gick dit med min gitarr och spelade i väntrummet."


Efter Jasper och den världsspridda hypen runt Twilight kommer kändisskap men också mindre anonymitet för Rathbone. Twitter-galna fans,mest unga tjejer förföljer skådespelarna, hänger utanför deras hotell och vid inspelningsplatser,hoppas på att få se en glimt av dom,en vinkning,kanske en autograf.

Tillsammans med de galna fansen kommer paparazzin, skvallerreportrarna och såklart, Perez Hilton, som nyligen bloggat om Rathbones fysiska stunt i Eclipse.

"Folk ser oss ute och vill alltid ta en bild... men vi är välsignade som har en sån fantastisk fanbas. Dom skickar oss gåvor, dom skickar oss dom sötaste fanbrev man kan tänka sig. Dom berättar om hur vi gav liv åt dessa karaktärer och som skådespelare,är jag ytterst tacksam."


När han inte är på set,inte förföljs av flickor och hjärtekrossar-filmer hittar du förmodligen Rathbone vid ett instrument eller ett filmmanus. Vet du, om du råkar gå in på Vancouvers vampyrinvaderade Rickshaw Theatre på lördag får du ett smakprov på hans musikaliska sida, när han på scenen spelar tillsammans med sitt band 100 Monkeys då dom sparkar igång en turné i 100 städer.

Tillsammans med hans bandmedlemmar, Ben Graupner, Ben Johnson,Jerad Anderson och Lawrence Abrams, sjunger Rathbone och spelar ett havlt dussin instrument, bytar ofta plats på scenen med de andra medlemmarna under "Monkey Switcheroos".

Förra februari när de var i stan för att filma New Moon gjorde 100 Monkeys en show där Twilight cast medlemmar, inkl. huvudrollerna Robert (Edward) Pattinson och Kristen (Bella) Steawart. Men vem som också var där var Thee Manipulators, som är öppningsband för 100 Monkeys på The Rickshaw.

"Vi blev goda vänner", berättar Rathbone,som dom sa till Vancouvers Neptoon Records där bandet också gjorde ett uppträfande.


Rathbone,är endast 24 men är oerhört fokuserad och jordnära (vilket han tackar hans stöttande familj för,som fortfarande bor i Texas) och har full avsikt att fullfölja Twilightserien.

"Jag började redan när jag var 18 på den väg jag ville gå och jag är där nu"


Och han ska berätta att det definitivt inte suger att vara vampyr.

"Jag vaknar varje morgon och tackar Gud. Det är en välsignelse".

Twilight


Kram

Christina<3

Av Sofie - 9 september 2009 06:05

Hejhej!

Jag lovade er en uppdatering med info om när MTV Video Music Awards sänds i Sverige och självklart ska ni få det. Jag är absolut ingen nattuggla men jag ber min lilla moster spela in det och skicka det på en skiva,hihi,måste ju se det!

Men back to my point.


MTV har postat detta,och dom riktar sig till oss,Twilightfansen vilket går fram rätt tydligt,hihi:

Under årets VMA kommer stjärnorna Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner att dyka upp för att för första gången visa den förlängda trailern av ”New Moon”, den andra filmen i vampyrsagan.

Showen kommer att sändas live med start klockan 02.00 den 13 September. Sover du (mot förmodan) kommer den att visas i helhet igen klockan 19.30 den 17 September.


Kram

Christina<3


Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards