Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

New Moon Trailern

Av Sofie - 13 september 2009 16:16

Hejhej!

As you all know så tog ju våra "älskade" Summit bort trailer eftersom det var en läcka. Nu finns den dock här igen,hihi! Så jag tänker lägga upp den här igen.

Som ni vet är där väldigt många SPOILERS för er som inte vill veta för mkt.

Den som sänds på MTV galan ikväll kommer vara mycket längre enligt rumors,men vi tar vad vi får än så länge,eller hur? haha!

Förutom videon lägger jag upp bilder från trailern här :) ENJOY FOLKS DEN ÄR I HD! ;D120

Översta bilden: Väldigt obehaglig scen om ni frågar mig.Men där är min faviis Volturi med: Demetri :)


Mellersta bilden: Älskade Edward.... Behöver jag säga mer?

335


Nedersta bilden: Paul har lite anger-issues,haha!

419


Kram

Christina<3

 
ANNONS
 
Usse

Usse

13 september 2009 18:59

asså jag kan knappt vänta till filmen kommer ut!!!! Tack för att ni lägger ut video klipp o bilder :D

http://www.usseb.blogg.se

 
elle

elle

13 september 2009 19:26

asså shit!
New moon kommer att bli så bra!!!
tror jag:P
Presic tack för att ni lägger ut videos och sånt:)

Kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se