Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Edward Cullen Dagbok

Av Sofie - 13 september 2009 16:40

Hej, Hej :D


Jag vet inte om någon av er har läst böckerna The Vampire Diaries?

Television Without Pity skrev en artikel om vad andra kända vampyrer skulle skriva i sina dagböcker.

Såhär skrev de för Edward-


Kära Dagbok,

Jag har andra tankar om det hela "gå till gymnasiet" saken.

Carlisle säger att det hjälper oss att smälta in längre, men gör det? Verkligen?

Jag menar, om vi bara bodde i skogen, och såg till att vår falska identitetshandlingar sa att vi var 18, skulle inte det vara bättre än att varje barn i stan känner oss och att vi får våra bilder publicerade i bokform en gång per år?

Dessutom börjar läxorna bli riktigt irriterande.

Jag menar, jag måste skriva en uppsats om Miles Davis, och jag kan inte ens nämna att vi hängde tillsammans en gång i tiden, detta suger.

Okej, jag antar att jag ska gå och bryta mig in i den nya flickans sovrum och se henne sova.


Ja vad säger ni, skulle Edwards dagbok kunna se ut såhär?

Kramar Bellz <3


q

Bildkälla

 
ANNONS
 
line

line

13 september 2009 18:55

hahah, jag gillar den sista meningen! "Okej, jag antar att jag ska gå och bryta mig in i den nya flickans sovrum och se henne sova" klockren! NU ÄR DET INTE ALLS LÅNGT KVAR TILLS NEW MOON PREMIÄREN!:D yay!
sv; åh tack så jättemycket! ja jag går media, men vi har inte lärt oss så mycket om photoshop ännu. det är lite synd! jag vill lära mig mer :) kram!

http://charmgirl.blogg.se

 
elle

elle

13 september 2009 19:31

nej edward skulle aldrig skriva så. Han är för vad heter det?
Liksom för ja, hmm ää nej jag skulle inte tro att edward skulle tänka så:P

kram elle

haha jag skrev presic så jag tänkte:P(med hmm och ää)

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johanna

13 september 2009 19:34

Haha aa det där sista var bra :D
Det är mycket bra alltihop :)

Kram på dig, din goa bloggare :p

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se