Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

God Natt citat!

Av Sofie - 13 september 2009 21:16

Go kväll :D


Snart är det dags för mig att hoppa ner i sängen med en bok.

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag, min dag har varit jätte bra och jag måste säga att jag älskar söndagar!

Men imon är det skola igen så det är därför man får lägga sig liet tidigare idag, men innan jag tar och lägger mi så blir det ett citat från New Moon:


At least I’d come here alone, to this fairytale meadow filled with dark monsters. At least Jacob wasn’t going to die, too. At least I wouldn’t have his death on my hands. /Bella


Åtminstone kom jag hit ensam, till denna sago äng fylld med mörka monster. Åtminstone  skulle inte Jacob dö också. Åtminstone skulle jag inte ha hans död på mina händer. /Bella


Sov gott nu allihopa så hoppas jag att vi ses imon :D

Ni har väll inte glömt att Bella fyller år idag, hon föddes 13 september 1987, så ett stort grattis <3

Kramar Bellz <3


 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

14 september 2009 16:06

Då måste hon väl vara 25 år eller?
:D

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se