Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Trailern enligt mig

Av Sofie - 14 september 2009 06:44

Hejhej!
Jag måste cykla till staionen om en kvart så jag hinner mitt tåg men jag måste bara skriva detta. Nu har dom flesta av oss sett trailern.

Även fast den har många spoilers bryr inte jag mig,jag menar,jag har läst böckerna. In one way or another så vet jag vad som händer.


Btw innan jag glömmer det:

Är det bara jag som hör Edward säga "You can go to hell" till Felix? haha älskar det isf!

Och är det bara jag som tycker Demetri is H O T?


Jag har gråtit till trailern,jag vet jag är ridicilous men jag är sån,haah!
Har även gåshud på hela kroppen och är lite shaky. Jag är nu 1000% säker på att New Moon kommer bli årets bästa film!

Fler än jag med samma åsikt?


Kommentera vad du tycker om trailern och gärna om du också hörde det jag skrev Edward sade till Felix!

Kram
Christina<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

14 september 2009 10:24

Trailern är AWESOME! Och filmen kommer nog bli ännu bättre. Och ja, jag hörde också Edward säga det till Felix :P

 
Hanna

Hanna

14 september 2009 12:11

Jag hörde det med. :D Gråter jag med. Jag lider med bella men saknade Edward så mycket i boken. :/ Hann inte titta på Demetri så mycket men visst han är söt men har svårt för ondisar hehe. XD Jag är ju så mega Team Edward. XD Sen efter honom Carlisle & Emmett samt att jag är i Team Seth för att han är så cool och inte faller för avundsjuka, eller dömmer någon. Han är ju så söt. :D

http://www.venushjarta.blogg.se

 
Ingen bild

Gabbi

14 september 2009 12:32

jag hörde också kommentaren! har redan kollat många gånger på den som råkade komma ut i helgen men den här är ännu bättre!!! XD i alla fall bättre kvalité och jag

 
Emma

Emma

14 september 2009 15:28

Heej :)
Asså trailerna va SÅÅÅÅÅÅ bra, men det kändes dock som om den tog upp allt (inte säkert att det är dåligt aså... XD), ja menar finns det nått kvar till själva filmen..? Men om filmen bra är hälften så bra som trailern (fast den kmr nog snrare va dubbelt så bra) så kommer de lätt!! bli årets film asså. Har dock aldrig trott nått annat, ja mena boken e jö svinbra! Och ja tyckte också att ja hörde Edward säga något liknande... Det va ju jättebra d me :D

Kram Emma

http://www.hamfeldt.blogg.se

 
Johanna

Johanna

14 september 2009 16:20

Hej Christina !

Jag skulle jättegärna vilja kolla om Edward säger så, men jag vet inte om jag vill veta så mycket av filmen, jag tror inte att jag vågar se trailern, tycker du jag ska göra det?:S

Får jag fråga vart du bor ? asså bara undra om vi kanske bor när varann. Du måste inte svara.

Kramar Johanna

http://johannasoderstrom.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Alice

14 september 2009 19:16

Hm, jag tycker att filmer verkar bli bättre och bättre för varje trailer som kommer. Första trailen som kom var jag ganska skeptisk mot filmen. Men nu när jag set den senast trailen så vera filmen bli ganska bra.
Men jag är en sån person som försöker verkligen hitta felen i filmer jag ser.

 
elle

elle

14 september 2009 22:38

haha aa han säger det, så skönt!
Demetri är sååå snygg, i love him

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se