Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Anna Kendrick Intervju HitFix

Av Sofie - 14 september 2009 20:08

Halloj :)


Hittade en intervju med Anna Kendrick ( Jessica ) den gjorde hon med HitFix.

Fråga: Har du avslutat inspelningen av "Eclipse"? Jag filmade mina scener på ungefär två dagar.


Anna:

Mina delar, de mänskliga karaktärerna är inte med så mycket i Eclipse.Fråga: Vet du om du kommer tillbaka i "Breaking Dawn" om och när dessa filmer blir filmade?Anna: Det känns som att vi - när jag säger "vi" antar jag folk som hänvisas till de mänskliga karaktärerna - det känns som vi är ett minne blott snart.

Vi vär med i en dröm sekvens eller en sekvens i boken av "Breaking Dawn", så jag vet inte om vi kommer tillbaka för det och vi har bara kontrakt till tre filmer, eftersom de tre böckerna var först ut när vi gjorde den första filmen.

Så det gör att jag inte vet att vi kommer att delta i "Breaking Dawn", men det är en riktigt kul sak att gå tillbaka till.

Särskilt när jag går tillbaka till denna korta tid kommer det att kännas som jag går tillbaka till ett sommarläger och jag ser mina vänner från sommarlägret.


 Anna Kendrick verkar vara en pigg och härlig tjej, och jag vill sä gärna att Summit ska bekräfta att Breaking Dawn ska bli film :D

Det hade varit så kul att få veta det snart!

Kramar Bellz <33


11

Bildkälla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se