Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 september 2009

NY Omröstning!

Av Sofie - 18 september 2009 17:15

Hejsan Svejsan :D


Nu är det fredag och jag är ledig, det är verkligen härligt, men den lediga tiden ska börjas med att städa rummet.

Jag kan säga er att det behövs :p

Jag tycker också att vi ska hälsa Christina en riktigt bra kväll tillsammans med sina bästa vänner, jag hoppas verkligen att de får en riktigt rolig kväll!

Det har hon förtjänat Skrattande


Det var ju ett tag sedan vi bytte omröstning så här kommer resultaten av den gamla:

Vad tyckte ni om trailern?
  • Skitbra,den överträffade mina förväntningar! 81.3%
  • Den var bra!! 12%
  • Sådär... väntade mig bättre 4%
  • Blev lite besviken 1.3%
  • Skitdålig 1.3%

 

Ser ut som de flesta var väldigt nöjda med trailern och det är ju bra!

Jag tänkte fortsätta på New Moon Temat och nästa fråga blir:

Hur mycket längtar ni till New Moon Premiären på en skala 1-10?


Sätt igång och rösta, era röster är viktiga och vi vill ha era åsikter ;D

Kramar Bellz <3


Bildkälla


 
ANNONS
 
h

h

18 september 2009 23:44

Herre gud!? Är mina ögon lite fel på eller är den bilden tecknad!!!??
:o
Gud lär mig måla är du gullih

http://h.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se