Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Veckans Twilighter V. 38

Av Sofie - 20 september 2009 15:45

Hello!

 

Ja då var det som ni alla vet söndag idag och vad innebär det?

Jo Veckans Twilighter :D

Vill ni också bli veckans Twilighter klicka här: http://mytwilight.bloggagratis.se/2009/06/02/1728746-veckans-twilighter/

 

Denna veckans Twilighter är... Line!

 

Vem är du? line

 

När började du läsa Twilight? jag började läsa första twilight boken typ 1 vecka efter jag sett filmen för första gången. i någon månad så vägrade jag titta på filmen efts jag tyckte att den var otroligt överskattad, vilka fördommar man kan ha, men efter mkt om&men så gav jag upp och tittade på den. jag blev såklart fast efter det.

Vilken bok i serien tycker du mest om och varför? den frågan är så svår. jag måste nog säga ettan och fyran! i ettan är allt så nytt och spännande och i fyran blir allt liksom.. som det ska! jag gillar också alla känslor i de båda böckerna!

Vilken scen i New Moon ser du mest fram emot och varför? break up scenen såklart. den är så känsloladdad i boken och jag hoppas verkligen att de får till de i filmen också! men också när bella räddar edward från solskenet är min favorit!

 

Vilken är din favorit?

Alice/Rosalie

Edward/Jacob

Twilightboken/Twilightfilmenmotivering: jag har egentligen ingen bra orsak. det enda jag kan komma på är att jag verkligen älskar twilightsaga och jag liksom lever lite för 20november. att se mina favorit karaktärer komma till liv är bland det bästa jag vet. och jag, som 100000 många mer, vill vara bella swan so bad. att ha världens snyggaste – bästa - omtänksammaste, ni fattar, pojkvän&dessutom världens bästa vän vid sin sida skulle väll inte sitta fel? jag kan inte säga annat än att jag verkligen älskar allt som har med twilight att göra.


mitt favorit citat: "look after my heart, i've left it with you"


Grattis säger vi till Line som blev Veckans Twilighter, kolla görna in hennes blogg http://charmgirl.blogg.se/ en jätte bra blogg med en massa fina bilder ;D

Kramar Bellz <3

 
ANNONS
 
Petra

Petra

20 september 2009 17:00

Sv; aha :/
Jaa, det vore ju jätte kul! :)

http://www.brutan.blogg.se

 
line

line

20 september 2009 19:07

åh, vad roligt:D tack och åter tack:)
kramkram!!

http://charmgirl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se