Twilight  News

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Allmänt

Av Sofie - 26 september 2009 12:20

Hejhej!
Jag kommer inte blogga mer idag tyvärr. Ska iväg med mina bästa kompisar på dan och sen sover dom här. Jag är dock dödstrött från klassfesten (+litet company) igårkväll/natt så vi får väl se hur lång kvällen blir,haha!
Iaf, så mer bloggning från mig imorn!
Ni som får mina nyhetsbrev,jag ska skriva ett nu så jag har gjort det idag. Vill nu prenumerera på mina nyhetsbrev,jag försöker skriva varje dag,jag skriver om mitt liv och lite om bloggen,lite twilight och så, skicka ett mail till twilightsagan@hotmail.com för att få dom!


En annan sak jag tänkt på,när ni skriver att ni gillar bloggen,jag har fått sånna kommentarer och Bellz har fått dom så skriver ni ofta "jag älskar din blogg" och jag vill bara påpeka att det är faktiskt ett "vi" som driver bloggen. Och att vi båda ska ha cred för den.

Men jag måste också tacka typ 100000000 miljarder gånger för att ni är världens bästa läsare och ni vet inte hur bra det känns att få en så snäll kommentar,ni vet inte hur mkt det värmer och hur mkt det får en att vilja blogga så mkt man bara kan!!


Iaf,mer bloggning imorn. Vi hörs då!


Kram på världens bästa läsare!

Christina<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

louise

26 september 2009 16:10

NI är bäst! :)

 
elle

elle

26 september 2009 17:37

hej
Vad heter filmen då kristen har blont hår?
skulle vara kul att veta:)
kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
elle

elle

26 september 2009 21:59

okej tack så mycket, hoppas det inte var så myckt besvär:)
kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
elle

elle

26 september 2009 22:30

tack så jättemycket:)
precis då är det ganska svårt, det var svår för mig så då är det svårare för de som inte kan spanska:P
kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se