Twilight  News

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Edward Cullen New Moon Poster Italien

Av Sofie - 26 september 2009 22:26

Go kväll på er :)


Nu är jag hemma igen, det var en lång dag och jag har varit och shoppat med en av mina bästa vänner.

Vi hade en riktigt trevlig dag tillsammans och jag handlade en vinterjacka, en film (Secret Life Of Bees med Dakota Fanning) och så åt vi god mat.

Skulle handla vinterskor men det hittade jag inte :p


När jag var iväg fick jag lite hjälp av några läsare, det var några som kommenterade vad texten på Edward Postern betydde så jag tänkte skriva den här om det var några mer som undrade.

Tack till er som hjälpte till med översättningen, det var jätte snällt! :D

Texten var på italienska och här kommer översättningen.

 

Italienska:

che scelta ho?
non posso stare senza di te
ma non distruggeró la tua anima

 

Svenska:

Vad har jag för val?

Jag kan inte leva utan dig,

men jag vill inte förstöra dig själ.

 

Här kommer postern igen, Kram Bellz <33


Bildkälla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se