Twilight  News

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009

Livets Balans...

Av Sofie - 3 oktober 2009 17:00

Hej på er :D


Jag tänkte att det var väldigt länge sedan jag skrev ett inlägg om tankat över något speciellt, men som ändå ska ha med Twilight att göra.

Är det något speciellt ni skulle vilja veta vad jag tycker och tänker om?

Skicka då ett mail, ( mytwilight@live.se ) så ska jag försöka skriva lite tankar om det ;)


Men idag tänkte jag att jag skulle skriva av mina tankar om Livets Balans.

Hmm nu tänker ni säkert, vad har det med Twilight att göra?

Men det har faktiskt med Twilight att göra för i Eclipse den tredje Twilight boken pratar Charlie (Bellas pappa) om att Bella ska finna balansen, ni kan läsa om det på sidan 15 och framåt i Ljudet av dit hjärta.

Hon ska kunna hitta balansen hur hon ska spendera sin tid, Charlie tycker inte att hon ska dumpa alla sina vänner för Edward.

Charlie säger att hon ska balansera tiden mellan Edward, Jacob och sina andra vänner.


Så var vill jag komma med detta?

Jo, balansen är viktigt även för oss och det är väldigt svårt att hitta.

Nu tar jag mig själv som exempel, för mig måste jag hitta balansen mellan tex skola, ledig tid och bloggandet.

Jag älskar att blogga, men jag måste ändå hinna med läxorna och att få lite tid som jag inte gör något speciellt på.

Läxorna tar verkligen mycket tid vissa veckor och då är det så otroligt tråkigt för då har jag ingen tid att blogga eller för någon ledig tid.

Vilket ger en mycket dålig balans, men de veckor då jag hinner allt som jag ska då är balansen på topp och jag får lagom utav allt.

Det finns ju många olika sorters balans i livet, det kan ju ha med maten att göra.

Man måste äta vissa saker i lagom mängd för att kroppen ska må bra, så är livet också lagpm mängd av olika saker gör balansen i livet bättre.


Jag hoppas ni förstår detta luddiga inlägget, men det är så skönt att bara skriva vad man känner, tycker och tänker ibland.

Men har ni något ni vill att jag ska skriva mina tankar om, skicka då ett mail till mytwilight@live.se.

Kramar Bellz <3 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

4 oktober 2009 10:54

Nu är du ute och cycklar Bellz :D

Eclipse är den tredje boken, inte fjärde :p

Sorry att jag är så petig men när det gäller twilight, så ^^

Kram

 
Marie

Marie

6 oktober 2009 12:38

Jag håller så med dig. :-) Det här med att balansera tiden är nog något man måste jobba med hela livet. Balansera vad man måste göra, med det man borde göra och det man vill göra. Jag har samma problem med bloggen t.ex Man vill gärna blogga mer, samtidigt som man vill hinna läsa, både bloggar och böcker, men man har ju en massa grejer man måste göra också.

Jag håller med Charlie en hel del också. Självklart är Bella och Edwards situation lite speciell, och deras kärlekshistoria är inte som vilken som helst. Men det här med tjejer som helt dissar sina gamla kompisar så fort en kille kommer in i bilden, det är egentligen inte riktigt sunt. Titta på vad som händer Bella i New Moon. Det är inte lätt att bara få tillbaka sina kompisar sen. Och självklart är Charlie som pappa orolig för Bella efter det.

http://www.twilightgrejer.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se