Twilight  News

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Vad tror ni?!

Av Sofie - 8 oktober 2009 20:15

Hejsan :D


Sorry att jag inte har haft möjlighet att blogga förrens nu.

Har haft lite allt möjligt att göra idag och så slutade vi sent, men nu ska det bli ändring och jag ska se om jag kan hitta något intressant ;)

Men först tänkte jag på en kommentar vi fick idag:

När jag såg andra bilden på Victoria, där hon sitter framför en jordhög. jag kanske är helt ute och cyklar, men då tänkte jag på "begraver vampyrer varandra?". För Victoria ser ju lessen ut, och det är en hög med jord eller aska?
Den där jordhögen skulle det kunna vara James aska eller? Det låter typ helknäppt och familjen Cullen äldar ju upp Dans Studion...

 

Svar:

Jag har faktiskt aldrig tänkt på det, men nu när du skrev det så började jag tänka.

Det kan ju vara så att de gör det men jag har faktiskt ingen aning, men om man kollar på bilden (den finns här under) så ser det faktiskt ut som det är en liten jordhög eller en hög av aska där.

Det är mycket möjligt att det skulle kunna vara som du skrev för Victoria ser ju väldigt ledsen ut :/

Ni som läser detta, vad tror ni om detta?

 

Vet ni/ tror ni att Victoria begraver någon eller vad tror ni att hon gör?

Skulle vara jätte kul om ni kommenterade :D

Kramar Bellz <3

 

scan nm_comp006

Bilkälla

 
ANNONS
 
Bella

Bella

8 oktober 2009 20:43

Joo, jag tror nog det jag med ! :D
Låter rimligt ;)

http://www.twilightfanfic.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se