Twilight  News

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Stephenie Meyer Los Angeles Times

Av Sofie - 11 oktober 2009 10:45

Hejsan Svejsan :D


Hittade en trevlig liten artikel om den tecknade biografin som kommer om Stephenie Meyer, jag har översatt den så den kommer här under.

Tack till Los Angeles Times för artiklen och bilderna :)


Jevon Phillips tar en titt på den märkliga beslutet att göra en tecknad-bok  en biografi om Stephenie Meyer "Twilight"Författarinnan. Kommer det att vara den bäst säljande serietidningen bland kvinnliga läsare under 2009? Jag skulle inte bli förvånad om det blev det ....- Geoff Boucher

Stephmeyers


Det är bara 42 dagar kvar till invigningen av "The Twilight Saga: New Moon" och Bluewater Comics drar fördel av detta genom att släppa den nya biografin i serietidningsformat, denna är tillägnad romanförfattare Stephenie Meyer.


Det är lite av en vändning för företaget som startade med att släppa politiska biografier av Barack Obama, Hillary Clinton och Sarah Palin. Efter valet med det politiska gick företaget vidare på Michael Jackson och nu, som en del av bolagets Female Force inriktning, blir det en biografi om Meyer skriven av Ryan Burton och målad av Dave MacNeil.


Själva boken kommer vara ganska vardaglig och ha större tonvikt på scenkonst, den kommer inte avslöja mycket nya saker för dem som är ivriga anhängare av Meyers arbete och liv. Men för andra är det en förkortad version av hennes livs historia på ett roligt sätt - genom orden av en vampyr som är mycket nöjd med det faktum att "Twilight" har gett vampyrerna nytt liv.


Det är intressant, förmodar jag, att fundera och upplevda konflikter mellan Meyers bakgrund och hennes framgång med berättelser om det övernaturliga, men naturligtvis vet alla som läst böckerna att det hela bara är en mask för Team Edward vs Team Jacob kärleksfest över Bella. Om du gillar Stephenie och "Twilight" Saga, kommer du antagligen att  vilja ha den här boken, eftersom det kan finnas godbitar du inte visste (dvs. - Den första Twilight Boken hette ursprungligen Forks.). Genom det goda folket på Bluewater har vi fått en smygtitt på det, och här är den panel som skildrar drömmen som ledde till hennes skapande av denna "Tween monster franchise.


1

Boken innehåller också historia om Forks, Washington, - staden där hennes berättelser utspelar sig. Tillägget var informativt och faktiskt en trevlig lite trivia för Twihards: Visste du att staden Forks nästan förstördes av en brand 1951? Detta får dig att undrar om en vampyr-varulv har drabbat samman och läckt ut i det offentliga ... eller inte.

- Jevon Phillips


Kramar Bellz <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se