Twilight  News

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Svar om Breaking Dawn

Av Sofie - 11 oktober 2009 17:50

Hejhej!
Skitkul att ni kommenterat så mkt i artikeln jag översatte om Breaking Dawn. Läs den här: http://mytwilight.bloggagratis.se/2009/10/11/2070529-wwwacting-auditionsorg-breaking-dawn-blir-film-spoilers/


Iaf,det blev såklart många frågor,så jag ska försöka besvara dom här!


Fråga:Fattar inte har sunswept ent. gjort eclipse och twilight eller vad??? Vet inte vad jag tycker just nu fattar jag inte riktigt


Svar: Hej!
Summit Entertainment har producerat Twilight,New Moon och Eclipse. Producenten av Twilight och Eclipse-Karen Rosenfelt har nu skapat ett eget filmbolag-alltså hoppat från Summit Entertainment och skapat Sunswept Entertainment.


Fråga: Är det bekräftat att det blir en eller två filmer? vill att det ska bli två!

Svar: Hej!
Nej det är inte bekräftat.

 

Fråga: menas detta att breaking dawn blir film?!?!

Svar: Hej!
Eftersom jag inte kan bekräfta att artikeln är 100% sann kan jag inte 100% bekräfta att Breaking Dawn blir film. Men eftersom,som jag sa,Twilight gjorde mega succé och New Moon&Eclipse också kommer göra mega succé så finns det ingen anledning till att filmen inte blir av,så jag skulle väl säga Ja till 99%.

 

Om ni har fler frågor,kommentera dom i inlägget med artikeln, här!


Kram
Christina<3

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se