Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Intervju med Robert Pattinson!

Av Sofie - 12 oktober 2009 07:00

Hejhej!
Nu ska jag cykla hemifrån. Men först ska jagl ägga upp en intervju med Robert Pattinson från http://www.smh.com. och om du vill läsa den på engelska,klicka in dig på direktlänken här! Annars fortsätt läsa för att läsa min översättning.
Fråga Robert Pattinson hur han hanterar den globala hysterin som omger honom och han kommer säga "Helt okej,hoppas jag". Sen drar han handen genom sitt hår (bevis på att han änslig) och han lägger till "Det är ju fortfarande ganska nytt".


Det är nästan 12 månader sedan den första Twilight filmen släpptes runt världen. 12 månader sedan vi lärde oss att älska den känliga,torterade och grymt snygga vampyren kallad Edward Cullen från Stephenie Meyers populära romaner. Tolv månader sedan pattinson,den 23-åriga brittiska skådespelaren som spelar tonårsvampyren blev en internationell heart-trob. 


Ena minuten har han endel i två Harry Potter-filmen (han spelade Cedric Diggori i "The Goblet of Fire" och "The Order of the Phoenix"). Andra sekunden är han mannen i alla tonårstjejers drömmar. Just nu skriker dom utanför hans hotellrum. Han är i frankrike för att promota "The Twilightsaga: New Moon", uppföljaren till Twilight (där är sammanlagt fyra romaner). Varje gång han går mot fönstret för att röka, kommer det massiva skrik från gatan nedan.


"Om jag ska vara ärlig förstår jag inte riktigt vad som pågår" säger han. "Som igår käkade jag lunch en bit ner på gatan. Vi var på det här stället några timmar och helt plötsligt var det 400 personer på gatan utanför. Det var bara så galet och det är likadant hela tiden nu"."


Om Pattinson inte kunant greppa den globala hysterin nu,hur kommer han fixa allt när "New Moon" släpps nästa månad?


"När den andra kommer ut,då får jag se hur jag är. För det mesta kan jag ignorera saker ganska länge och typ låtsas att de inte händer egentligen" säger han,och låter kusligt lugn.


"Jag tar inget av det seriöst. Det är bara ett jobb och det är ett jobb jag älskar, tjejerna skriker för Edward, inte Robert. Jag kan fortfarande inte få en seriös date".


Pattinson har varit på denna linjen i månader. Han säger ingenting om att dejta Twilight-kollegan Kristen Stewart, som spelar Bella. Kanske har studion gett dom instruktioner om att agera singlar? Det höjer säkerligen försäljningen av biljetter.


Den sanna anledningen till att Pattinson är lugn är enkel: "Jag är inte huvudrollen i den andra filmen. Taylor Lautner är." Han ler stort. "Jag är med i Bellas drömmar. Så jag är med i den men fokusen är inte på mig. Jag har bara speciella moment i början... och i slutet. Så jag är mer en stöttande roll i denna,vilket är varför jag känner mig så fri. Jag behövde inte ta i tu med all galenskapen av den första. Jag behövde inte oroa mig över fansen. Jag tror jag mådde bättre utan all press".


Pattinson är extremt vacker. Han har kallats Johnny Depp för sin generation och har blivit utnämnd till Den Sexigaste Mannen på Jorden av Glamour magazine, Top Hunk av Entertainment Tonight och Snyggaste Skådespelaren av Rolling Stone.


Precis som Depp, så har han samma asymmetriska skönhet, samma vackra pojk-man ansikte. Han är 185 centimeter lång, smal och en maskulin feminimitet. Depp började som en tonårsidol innan han började plocka itu den bilden. Likadant för Pattinson. 


"Efter Harry Potter kunde jag ha gjort många fler tonårsfilmer" berättar han.


Istället spelade han en ung Salvador Dali som har en passionerad romans med poeten Federico Garcia Lorca i detta årets "Little Ashes".

"Jag var tvungen att göra dessa gay-sex scener,när jag inte ens haft sex med en tjej i en film än",skrattar han.

"Jag gör olika sorters filmer så det ska bli svårare att kalla mig vampyr-killen".


Dom inkluderar "Remember Me", med skönheten Emilie de Ravin från lost, och Unbound Capitives, en västern set 1859, med bla. Hugh Jackman-men mer om det senare.


Innan Twilight var Pattinson påväg att sluta agera för att spela musik istället. "Med agering, måste du många gånger göra scener du inte kan relatera till och du vet knappt varför du fått rollen hälften av gångerna",skrattar han. Han förstod musik. Han har spelat piano sedan han var fem. Han komponerar och sjunger. Det kommer naturligt. Det gör inte skådespeleri, han känner sig fortfarande "ovan framför kameran".


Pattinson har en underbar röst och framförde två sånger i Twilight-något han nu ångrar. "När den första filmen kom ut kände jag mig som en tönt" säger han. "Det såg ut som jag försökte vara cool eller nått, som Eminem. Du förstår,vara i en film och göra en sång för dess soundtrack. Men det såg inte coolt ut,det blev bara löjligt".


Pattinsons brist på självförtroende är häpnadsväckande men rart. Om du ger honom en komplimang för hans sång kommer han byta ämne. Om du ger honom en komplimang för hans framträfande kommer han säga att du är tokig. Men just nu håller han sig till agerandet för att han skulle "svälta" som musiker. 


Pattinson har två äldre systrar- Lizzy, en musiker, som är med i bandet Aurora. Och Victoria som är inom reklambranschen. Hans pappa importerade klassiska bilar och hans mamma arbetade för en modellagentur. Det var hans pappa som fick honom att börja med skådespeleri (därmed träffa tjejer). Så han gjorde lite modellande, lite amatör teater och Brittisk tv.


Men nu måste han gå. Ett plan väntar. Han jäspar och ser trött ut.Så hur slappnar han av?


"Jag behöver inte göra saker gör att slappna av eller komma iväg för alla mina intressen är delar av mitt arbete" säger han. "Som, jag ser filmer för att inspireras att göra andra filmer. Jag läser böcker för att inspireras. Jag lyssnar på musik för att skriva musik. Allting jag gör är för att skapa något".


Pattinsons nästa film är Unbound Captives. Han mötte Jackman i japan nyligen för att träffas innan de gjorde filmen. "Vi sjöng karaoke" skrattar han. "Vi sjöng ABBA sånger,det var jättekul. Det blev en ABBA låt tävling, du vet,den som är kvar sist vinner". 


_________________________________________________________


Ja det var den långa intervjun. Ni som läst hela intervjun kan ju svara med era åsikter i en kommentar på dessa frågorna:


1) Varför tror du Rob har så lågt självförtroende?

2) Vad tycker du om att Rob bidrog med musik på Twilights soundtrack?


Kram

Christina <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

12 oktober 2009 10:19

Varför tror du Rob har så lågt självförtroende?
Jag låg självförtroende, men jag vet inte varför. Robert verkar en rar kille, som vill vill gärna vara med, men på ett hörn bara och inte i centrum (som jag haha).

Vad tycker du om att Rob bidrog med musik på Twilights soundtrack?
Jag tycker att det var jättekul att Robert hade med två egna låtar i filmen och att ena låten fick vara med på Twilight soundtrack. Jag tycker att han är sjukt bra på musik och att han inte alls är någon tönt, det blev verkligen bra. Musiken passade in i filmen.

 
Sanja

Sanja

12 oktober 2009 11:55

Hej, vill först säga att ni har en underbar blogg :)! Läser den varje dag i flera omgångar ^^.

1. Han kanske jämför sig med andra och tycker själv bara att de andra gör ett bättre jobb än han själv. Eller annars kanske han bara är blygsam, men jag skulle chansa på det första alternativet.
2. Jag tyckte det var bra, det är de ända två låtarna på skivan jag verkligen älskar och de passar så bra in i filmen med :).

Kram Sanja

http://gothica-princessofdarkness.blogspot.com

 
Ingen bild

Johanna

14 oktober 2009 14:50

1. Stackarn, jag tror att det kom från när vissa tjejer inte villa att han skulle spela som Edward, eller så är det väl den sorten som alla har, osäkerhet och blyghet? Många har det...

2. Jag trodde att han gillade att hans musik kom med i filmen, och så visar det säg att han inte blev nöjd med det. Jag tycker musiken är underbarare än någon annan :)

.
Jag skulle vilja ge honom 1000 komplimanger, och säga honom att det finns så många som älskar HONOM :)

Kram

 
Sanna

Sanna

18 oktober 2009 23:06

Bra blogg! :)
Jag älskar Robert Pattinson, och tycker han är SÅ begåvad. Både inom skådespeleri och musiken.. :)

http://sannatrosell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se