Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Rob om han är lik Edward

Av Sofie - 12 oktober 2009 10:30

Hejhej!
Som ni vet var Rob med i Tú magazine,en Mexikansk tidning, med några mucho heta bilder! Jag läste intervjun med honom och istället för att översätta ännu en Rob intervju idag tog jag ut en fråga jag tyckte länkades till intervjun jag översatte imorse.

Jag har översatt frågan och svaret men har också behållit det engelska för er som föredrar det :)


Speaking of Edward, what do you think you have in common with him?
I don’t know. I’m very sensitive and shy. I have supernatural powers too (laughs). No, i wish I did. But I’m too normal.

När vi talar om Edward, vad tycker du att du har gemensamt med honom?

Jag vet inte. Jag är väldigt känsklig och blyg. Jag har övernaturliga krafter också (skratt). Nej,jag önskar jag hade det. Men jag är för normal.


1

Omslaget av Tú Magazine. Yum Yum säger jag bara!

Kram
Christina<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

14 oktober 2009 12:13

Robert är allt annat än en för normal person.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se