Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Ashley Greene <3 Chase Crawford

Av Sofie - 12 oktober 2009 19:00

Hejhej!
Jag har tidigare sett bilder på dom kramar och sitta i varandras knä,och det verkar som att FÖRR I TIDEN så var Ashley Greene tillasmmans med Gossip Girls hunk, Chase Crawford.


Och nu verkar det som att "paret" är back on.


Ashley Greene, Chase Crawford


E Online har alltså beviset. Bilden är tagen på LAX Airport när Ash tog en paus från filmningen av Eclipse. För E Online berättade Ashley:


"'Eclipse' kommer bli jättebra. Tills nu har vi gjort en massa fight-träning och mycket stuntträning. Min kropp faller nästan ihop ibland,men det har varit jättekul". 


Nått som förnekar ryktet om romans är en källa nära de båda:

"Ashley och Chase har känt varandra rätt länge. De brukade dejta ibland när han bodde i L.A Det var aldrig särskilt seriöst.Det var före de båda var kända. Och de är fortfarande goda vänner".

 

Artikeln skrevs den 10 augusti. Och förlåt mig,men vad som händer på den bilden är inget jag gör med mina vänner,inte ens mina goda vänner :P

 

Kram
christina<3
 
ANNONS
 
Ingen bild

X

12 oktober 2009 22:47

den där bilden är jätte gammal

 
Ingen bild

Johanna

14 oktober 2009 15:40

Min kompis trodde Ash var en bulldog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se