Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Första Bilden från Eclipse!!

Av Sofie - 12 oktober 2009 17:00

God eftermiddag på er :D


Jag hoppas allt är bra med er, ska försöka få in lite låtar på min Ipod har lite gamla skivor som jag tänkte mata in.

Saken var att Ipoden dog under matten så det var tråkigt att räkna, men nu ska jag ladda den till imon så att jag kan räkna bra :D


Vet ni?!

Ja återigen avslöjar rubriken mig :p

New Moon har inte ens kommit ut på bio och redan får vi en bild från Eclipse.

Bilden kommer ifrån People magazine, Twilight edition och visst är den underbar?

Jag älskar den, ser ut som om de skulle kunna vara på ängen eller nåt jag vet inte ^^

Kramar på er, Bellz  <3


Eclipse


De här två bilderna är också nya men kommer ifrån New Moon :)

Bildkälla

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nelly

12 oktober 2009 18:41

Så sjukt fina bilder!!!

Nu kan man ju absolut inte vänta på Eclipse heller!!!! ;D

 
Ingen bild

Johanna

14 oktober 2009 08:38

Såg inte at det stog att dom två sista bilderna var från new moon, Men den sita är väl från hennes Dörm !!!!! gud den vill jag seeeeee

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se