Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Nya ELLE 15 oktober!

Av Sofie - 12 oktober 2009 19:30

Hejsan svejsan :D


På torsdag den 15e oktober kommer det nya numret av ELLE ut i butikerna.

Maria Lindblom var i somras i Cannes för att få en exklusiv intervju med Robert och intervjun kommer att finnas med i det nya numret av ELLE :D


Maria har lagt upp egentagna bilder och lite text på sin blogg och det är verkligen värt att kika på.

Har ni lust med att läsa och få se bilder klicka här:

http://elle.se/bloggar/dagens-basta.aspx?post=55245#comments


Såhär kommer numret av ELLE att se ut :)
Kram på er Bellz <3


Bildkälla

 
ANNONS
 
elle

elle

12 oktober 2009 20:01

hejsan:)
Det här har inget med twilight att gör men jag har tänkt på en sak.
Känner du och Christina varandra asså har ni typ träffats?
För ibland verkar som om ni inte gör det, eller jag är ju inte alltid rätt tvärtimot men jag har en stark känsla att jag har rätt.
Jag vill inte snoka eller nått, jag är bara nyfiken(hehe det är jag ganska känd för att vara:P)

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
ultimatecyrus

ultimatecyrus

12 oktober 2009 20:58

hejsan,älskar din blogg. Ska vi prenumerera på varandras?

http://www.ultimatecyrus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se