Twilight  News

Alla inlägg den 12 oktober 2009

Av Sofie - 12 oktober 2009 09:00

Hejsan :)


Nu kanske ni undrar vad detta är?

Men det är så att Lykke Li's låt Possibility har läckt ut på youtube så den kommer här under och jag hittade också låten I Belong to you Muse :)

Passa på att lyssna innan de försvinner, vad tycker ni om dom?

Kramar på er alla Bellz <33




Av Sofie - 12 oktober 2009 07:00

Hejhej!
Nu ska jag cykla hemifrån. Men först ska jagl ägga upp en intervju med Robert Pattinson från http://www.smh.com. och om du vill läsa den på engelska,klicka in dig på direktlänken här! Annars fortsätt läsa för att läsa min översättning.




Fråga Robert Pattinson hur han hanterar den globala hysterin som omger honom och han kommer säga "Helt okej,hoppas jag". Sen drar han handen genom sitt hår (bevis på att han änslig) och han lägger till "Det är ju fortfarande ganska nytt".


Det är nästan 12 månader sedan den första Twilight filmen släpptes runt världen. 12 månader sedan vi lärde oss att älska den känliga,torterade och grymt snygga vampyren kallad Edward Cullen från Stephenie Meyers populära romaner. Tolv månader sedan pattinson,den 23-åriga brittiska skådespelaren som spelar tonårsvampyren blev en internationell heart-trob. 


Ena minuten har han endel i två Harry Potter-filmen (han spelade Cedric Diggori i "The Goblet of Fire" och "The Order of the Phoenix"). Andra sekunden är han mannen i alla tonårstjejers drömmar. Just nu skriker dom utanför hans hotellrum. Han är i frankrike för att promota "The Twilightsaga: New Moon", uppföljaren till Twilight (där är sammanlagt fyra romaner). Varje gång han går mot fönstret för att röka, kommer det massiva skrik från gatan nedan.


"Om jag ska vara ärlig förstår jag inte riktigt vad som pågår" säger han. "Som igår käkade jag lunch en bit ner på gatan. Vi var på det här stället några timmar och helt plötsligt var det 400 personer på gatan utanför. Det var bara så galet och det är likadant hela tiden nu"."


Om Pattinson inte kunant greppa den globala hysterin nu,hur kommer han fixa allt när "New Moon" släpps nästa månad?


"När den andra kommer ut,då får jag se hur jag är. För det mesta kan jag ignorera saker ganska länge och typ låtsas att de inte händer egentligen" säger han,och låter kusligt lugn.


"Jag tar inget av det seriöst. Det är bara ett jobb och det är ett jobb jag älskar, tjejerna skriker för Edward, inte Robert. Jag kan fortfarande inte få en seriös date".


Pattinson har varit på denna linjen i månader. Han säger ingenting om att dejta Twilight-kollegan Kristen Stewart, som spelar Bella. Kanske har studion gett dom instruktioner om att agera singlar? Det höjer säkerligen försäljningen av biljetter.


Den sanna anledningen till att Pattinson är lugn är enkel: "Jag är inte huvudrollen i den andra filmen. Taylor Lautner är." Han ler stort. "Jag är med i Bellas drömmar. Så jag är med i den men fokusen är inte på mig. Jag har bara speciella moment i början... och i slutet. Så jag är mer en stöttande roll i denna,vilket är varför jag känner mig så fri. Jag behövde inte ta i tu med all galenskapen av den första. Jag behövde inte oroa mig över fansen. Jag tror jag mådde bättre utan all press".


Pattinson är extremt vacker. Han har kallats Johnny Depp för sin generation och har blivit utnämnd till Den Sexigaste Mannen på Jorden av Glamour magazine, Top Hunk av Entertainment Tonight och Snyggaste Skådespelaren av Rolling Stone.


Precis som Depp, så har han samma asymmetriska skönhet, samma vackra pojk-man ansikte. Han är 185 centimeter lång, smal och en maskulin feminimitet. Depp började som en tonårsidol innan han började plocka itu den bilden. Likadant för Pattinson. 


"Efter Harry Potter kunde jag ha gjort många fler tonårsfilmer" berättar han.


Istället spelade han en ung Salvador Dali som har en passionerad romans med poeten Federico Garcia Lorca i detta årets "Little Ashes".

"Jag var tvungen att göra dessa gay-sex scener,när jag inte ens haft sex med en tjej i en film än",skrattar han.

"Jag gör olika sorters filmer så det ska bli svårare att kalla mig vampyr-killen".


Dom inkluderar "Remember Me", med skönheten Emilie de Ravin från lost, och Unbound Capitives, en västern set 1859, med bla. Hugh Jackman-men mer om det senare.


Innan Twilight var Pattinson påväg att sluta agera för att spela musik istället. "Med agering, måste du många gånger göra scener du inte kan relatera till och du vet knappt varför du fått rollen hälften av gångerna",skrattar han. Han förstod musik. Han har spelat piano sedan han var fem. Han komponerar och sjunger. Det kommer naturligt. Det gör inte skådespeleri, han känner sig fortfarande "ovan framför kameran".


Pattinson har en underbar röst och framförde två sånger i Twilight-något han nu ångrar. "När den första filmen kom ut kände jag mig som en tönt" säger han. "Det såg ut som jag försökte vara cool eller nått, som Eminem. Du förstår,vara i en film och göra en sång för dess soundtrack. Men det såg inte coolt ut,det blev bara löjligt".


Pattinsons brist på självförtroende är häpnadsväckande men rart. Om du ger honom en komplimang för hans sång kommer han byta ämne. Om du ger honom en komplimang för hans framträfande kommer han säga att du är tokig. Men just nu håller han sig till agerandet för att han skulle "svälta" som musiker. 


Pattinson har två äldre systrar- Lizzy, en musiker, som är med i bandet Aurora. Och Victoria som är inom reklambranschen. Hans pappa importerade klassiska bilar och hans mamma arbetade för en modellagentur. Det var hans pappa som fick honom att börja med skådespeleri (därmed träffa tjejer). Så han gjorde lite modellande, lite amatör teater och Brittisk tv.


Men nu måste han gå. Ett plan väntar. Han jäspar och ser trött ut.Så hur slappnar han av?


"Jag behöver inte göra saker gör att slappna av eller komma iväg för alla mina intressen är delar av mitt arbete" säger han. "Som, jag ser filmer för att inspireras att göra andra filmer. Jag läser böcker för att inspireras. Jag lyssnar på musik för att skriva musik. Allting jag gör är för att skapa något".


Pattinsons nästa film är Unbound Captives. Han mötte Jackman i japan nyligen för att träffas innan de gjorde filmen. "Vi sjöng karaoke" skrattar han. "Vi sjöng ABBA sånger,det var jättekul. Det blev en ABBA låt tävling, du vet,den som är kvar sist vinner". 


_________________________________________________________


Ja det var den långa intervjun. Ni som läst hela intervjun kan ju svara med era åsikter i en kommentar på dessa frågorna:


1) Varför tror du Rob har så lågt självförtroende?

2) Vad tycker du om att Rob bidrog med musik på Twilights soundtrack?


Kram

Christina <3

Av Sofie - 12 oktober 2009 06:15

God morgon i mörkret :)

 

Jag hoppas att alla är pigga och glada för idag är det måndag och det är en ny vecka i skolan, jobbet ja eller någon annan stans.

Det kommer säkert bli en vecka med en massa roliga Twilight nyheter, eller vad säger ni?

Jag tänkte att vi skulle köra en mjukstart på veckan, hmm vad kan det vara sitter ni kaske och tänker?


Men ni kommer kanske ihåg Clevver Tvs sammanfattning av New Moon kapitlena?

De har nämligen kommit ut en sammanfattning om det sjunde kapitlet så det skulle vi ju kunna böja morgonen med.

Jag hoppas att ni tycker om det, och det blir nog en lagom mjukstart på veckan ^^

Kramar Bellz <3 


Av Sofie - 12 oktober 2009 06:13

Hej hopp i lingonskogen!
Hoppas allt är bra med er :)


Fick en fråga om mitt collage igår så jag tänkte svara på den,sägs om d? =)


Fråga: hejsan:)
jag undrar hur man får sina scrapblogs till bilder?(som den ovan)
ni har gjort det några gånger och jag skulle också vilja göra det:)

Svar: Hejhej!
Du går in på ditt collage,på samma sätt som om du skulle jobba mer med det. När du är i fönstret där du jobbar med collaget kollar du högst upp i vänstra hörnet.

Där står "File".

Tryck på File och tryck sedan på "Export as Jpeg",på så sätt kan du spara collaget som en vanlig bild på datorn och använda den som en vanlig bild!

Kram
Christina<3

Av Sofie - 12 oktober 2009 06:00

Hejhej!
Det har kommit ut snygga Edward Cullen bilder från New Moon :)
Så här kommer dom :)



Tycks?

 

Kram
Christina<3




Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards