Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Intervjuer Jamie Bower&Anna Kendrick

Av Sofie - 13 oktober 2009 13:00

Hejhej!
Jag bestämde mig för att översätta två intervjuer i samma inlägg här :)


Vi börjar med en med Jamie Bower.

För att läsa den engelska, klicka in på direktlänken här

We Like to Watch: Jamie Campbell Bower of ‘New Moon’

När Jamie Campbell Bower först gick på seten av New Moon kändes det som första dagen i skolan. "Jag var livrädd" säger den smidige,bleke britten. "Det var typ 'Herregud, var håller jag på med! Säger jag rätt saker? Är jag cool? Jag vet inte om jag är cool! Dom måste gilla detta!" 


Men rent generellt så skräms inte Bower lätt. 20-åringen,som ofta svär,skryter om blått blod när han står som lead singer i hans eget rockband, The Darling Buds, och han har tillsammans med Johnny Depp varit med i den kusliga musikalen, "Sweeny Todd". Det är en attitud han bringar till New Moon,där han spelar Caius, en butter,goth vampyr. "Många trodde att jag var för ung för rollen" säger han,innan han avvisaar klagomålet nonchalant. "Whatever".


Nästa år kommer Bower byta ut vampyrtänderna mot en trollstav, då han är med i de två sista filmerna av en annan saga om tonåringar som slåss mot mörkrets härskare, "Harry Potter". Det är en roll han förberedde sig för genom att spendera månader i Afrika med Sir Ian McKellen medan de spelade in AMC miniserien "The Prisoner", en uppdatering av den brittiska Sci-Fi klassikern.Och han säger, att McKellen har lärt honom mer om agering än någon annan. "Den killen är fan en jäkla hjälte. Det är ganska pinsamt att prata om Ian, för jag rodnar varje gång jag tänker på det".

 

 

Nästa intervju är med Anna Kendrick. För att läsa den engelska,klicka in på direktlänken här

We Like to Watch: Anna Kendrick of ‘Up in the Air’


Anna Kendrick har en misstanke om att hennes liv kommer att förändras. Hon har en bra tanke där. Den 24-åriga skådespelerskan kommer spela mot George Clooney i "Up in the air", Jason Reitmans adaption av den bästsäljande Walter Kirn romanen om en man som besatt av flygmil. "Jag låter mig själv tänka att detta kan vara en bid deal, för jag tror att det värsta skulle vara om jag skulle förvånas drastiskt av det", säger Kendrick, mest känd för att spela Jessica,den lättsinniga vännen till Kristen Stewarts Bella i "Twilight". (Anna kommer tillbaka i rollen i den grymt efterlängtade uppföljaren, "New Moon". 


Kendrick syntes först som en motor-mouth debutant i uppträdandet Rocket Science på en liten festival, ett framförande som imponerade Reitman så mycket så att han skrev delen i "Up in the Air" med henne i eftertanke. (Men Anna behövde slåss för att hålla rollen, ryktet säger att Juno aktrisen Ellen Page gjorde audition för rollen). 

Efter "Twilight", ska hon spela Michael Ceras syster i "Scott Pilgrim vs. The World" en adaption av de grafiska romanerna. Med alla dessa stora projekt som ska släppas måste Kendrick anpassa sig efter de bisarra elementen av att vara känd inom film.

Om premiärer: "Jag övertygar mig alltid om att dom kommer bli roliga" säger Kendrick. "Men att få så mycket energi slängd över dig är alltid skärrande". Hon får nog vänja sig. 


Frågor!

1) Vad tycker du om Jamie som Caius i Twilightsagan?

2) Är Jamie för ung för att spela mot stora skådespelare som Johnny Depp och Michael Sheen?

 

1) Hur tycker du Anna spelar Jessica? Är hon som du förväntat dig?

2) Kommer du se Annas nya filmer?

 

Kram
Christina<3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se