Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Rob i "30 Rock"? :P

Av Sofie - 13 oktober 2009 16:15

Hejhej!
Ni vet Alec Baldwin? Han är en världskänd skådespelare och har en show som heter "30 Rock" och inte konstigt att han vann en emmy,skulle inte förvåna mig om det är flera emmys som bor hemma hos denna mannen.
Iaf,han får frågan om han tror att Rob skulle kunna vara med i "30 Rock" och jag bara älskar han svar.

Kolla videon,det är värt det!

För att höra delen om Rob, börja lyssna på 9 sekunder och sluta lyssna vid 41 sekunder för att endast höra Rob-delen. Men han är mkt roande så se hela videon för att gott skratt.


Kram
Christina<3

 
ANNONS
 
therese

therese

13 oktober 2009 16:47

sv:
hihi jo det var det här priset!
och jag är som sagt jättenöjd.
tack så jättemycket både för halsbandet (som var

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
Marie

Marie

13 oktober 2009 18:57

Bellz, tack för att du postade det här klippet! Jag tyckte att det var jättekul, och jag älskar 30 Rock. Jag går och väntar och väntar på att nästa säsong ska komma på TV.
Det finns ju en kampanj för att Rob ska vara med på Saturday Night Live (där Tina Fey, som spelar i och producerar 30 Rock, började). Det skulle vara himla kul att se honom i den typen av roll. Jag skulle kunna tänka mig att han skulle välja att skämta om sig själv som Edward. :-)
Ooooh, jag kom precis på att han skulle kunna göra något nummer där han sjunger och spelar (och kanske försöker dansa lite haha). :-)

http://www.twilightgrejer.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se