Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

New Moon Illustrated Movie Companion + citat!

Av Sofie - 13 oktober 2009 22:00

Good night!


Jag hoppas att alla har haft en riktigt bra dag idag :)

Min dag har varit helt okej, har gjort klart min historia och när pappa kom hem hade han två saker med sig till mig och jag hade ingen aning om vad det var.

Det ena var ett cykel sadel skydd och det andra var New Moon Illustrated Movie Companion!! :D

Kan ni tänka er vad glad jag blev?!

Super glad ^^


Who wants to be a nightmare, a monster? /Jacob


Nu ska ni få sova jätte gott och så hoppas jag att ni kikar in imon :D<33


Bildkälla

 
ANNONS
 
Sanja

Sanja

13 oktober 2009 22:37

Hej :D
det är lugnt hehe..
Man gör ju alltid framsteg i bloggandet ;).

Jo det måste jag verkligen hålla med om, blev helt till mig när jag fick veta att de skulle ha en låt i New Moon soundtracket också :D
Jag skulle tro att man ändrar uppfattningen när man hör Lykke Li's låt i filmen, men än så länge är den nog inge vidare :).

Kramar Sanja

http://gothica-princessofdarkness.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se