Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Robert Pattinson Tycker synd om Harry Potter stjärnorna!

Av Sofie - 17 oktober 2009 18:45

Tjolahopp :D

Robert_Pattinson_Cedric_Diggory.jpg


Robert Pattinson has admitted he feels sorry for Harry Potter stars Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint.

In an interview with the Daily Record the 23-year-old Londoner who appeared in 2005 Harry Potter and the Goblet Of Fire said : ‘The Harry Potter I worked on took 11 months to shoot. I don’t know how those guys have stayed sane doing it for 10 years. I would go completely crazy.’

Reflecting on his new found fame the star added: ‘You just try and stay kind of Zen about it. You just have to learn to accept it all.’

Pattinson, currently filming third Twilight film Eclipse also admitted he couldn’t cope with being tied to the franchise at the expense of doing other movies in the same way the Potter stars are.

 
ANNONS
 
Ingen bild

mirjana

19 november 2009 13:32

hej. jag tycker om din blogg :) jag skulle vilja prata med dig. har du möjlighet att maila mig på min mail: miris@bredband.net. jag skulle bli väldigt glad om du gjorde det för jag har svårt att kommentera själv utan min assistent (jag har nedsatt syn). och jag skulle vara tacksam om du skrev i ämnesfältet att det är du från Harry Potter/Twilight bloggen, så jag vet vem det är som skickar :) /Mirjana

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se